Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv nje vrpca za progresivno op

Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv nje vrpca za progresivno op - Mamula, M. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mamula, M.
DIMENZIJA
7,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv nje vrpca za progresivno op.pdf
ISBN
1421836536457

OPIS

Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv njeCD za progresivno opuštanje mišića Iz sadržaja: Predgovor; Određenje sramežljivosti; Sramežljivost i srodni pojmovi; Sramežljivost i popratne pojave; Međukulturalne razlike u sramežljivosti; Spolne i dobne razlike u sramežljivosti; Razvoj sramežljivosti; Kako spriječiti razvoj sramežljivosti; Sramežljivost i seksualni život; Izmjerite sramežljivost i asertivnost; Kako smanjiti sramežljivost; Pojmovnik. Autori žele upoznati širu javnost ali i stručnjake u području mentalnog zdravlja s prirodom sramežljivosti i načinima kako se s njom uspješno suočiti.

Prvo vi trebate shvatiti da sramežljivost nije nikakva mana i nikako joj tako ne treba pristupati. Pri ulasku u laboratorij drži se za mamu, a kada joj se istraživač obraća, skriva glavu u njezinu haljinu. Na pitanje kako se zove, ne odgovara.

Zadržite tu poziciju oko 30 sekundi. Takšne skrbi in občutki ti lahko nemalokrat preprečijo, da bi sploh poskusil. Če boš šel v krog ljudi, ki so ti podobni, boste vedno našli številne teme za pogovor! Ostani zvest samemu sebi:kot smo že omenili, sramežljivost ni nič slabega! Vsekakor je priporočljivo, da vsi ljudje pridobimo določene socialne veščine, ki nam ... Tekst je premjesten na novu stranicu, procitajte ga ovdje : Cijeli tekst Politika privatnosti.

POVEZANE KNJIGE