Sve što smo izgubili

Sve što smo izgubili - Lonsdale, Kerry | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lonsdale, Kerry
DIMENZIJA
8,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što smo izgubili.pdf
ISBN
4652753162977

OPIS

Sve što smo izgubili “Sve što smo izgubili” prirodna je mješavina žanrova – ljubavnog romana, trilera, drame – koja istražuje tematiku gubitka, snage oporavka i potrebe da zaštitimo svoje voljene pod svaku cijenu. Dva mjeseca prije vjenčanja, financijski menadžer James Donato pratio je brata Phila, umiješanog u kriminalne radnje, sve do Meksika. Ondje mu se gubi svaki trag i proglašen je mrtvim. Nakon šest i pol godina duge disocijativne fuge, James se probudi i dozna da je sve to vrijeme živio u Oaxaci kao umjetnik imena Carlos Dominguez, udovac i otac dvojice sinova. Kao Carlos, James živi sa svastikom Natalyom Hayes, umirovljenom profesionalnom surfericom, koja mu pomaže izdržati izazove života samohranog roditelja. Ali Jamesova zaručnica, Aimee Tierney, ljubav njegova života, krenula je dalje – sada je udana i ima dijete. Potpuno slomljen, James se vraća u Kaliforniju sa svojim sinovima. No Phil će uskoro odslužiti zatvorsku kaznu i vratit će se na slobodu, odlučan pronaći Jamesa koji je u Meksiku posvjedočio nečemu što bi ga moglo vratiti u ćeliju.

Ukratko, iako to nije core business HUT-a, činili smo sve što smo procijenili da je potrebno kako bi sezona završila najbolje moguće. Što se posebno pokazalo u ovoj situaciji? Zabava "U ratu smo sve izgubili" Roditelji Tamare Kalinić su imali prvu privatnu bolnicu u Jugoslaviji.

Jesam kukavica, svaka ti čast junače što si molio Amerikance da prime Kosovo u UN - rekao je on. - Borim se i dajem koliko je moguće sve od sebe, i znam šta smo sve izgubili i sa kakvim se mukama suočavamo - kazao je on. "Svi smo frustrirani jer smo jučer razgovarali o brojnim problemima i kako ih ispraviti, govorili smo o njima i prije utakmice, pa nam se ipak opet sve ponovilo", priznao je šuter Netsa Joe Harris, koji je završio sa samo osam poena.

POVEZANE KNJIGE