Šapice

Šapice - Sobin,Slavko | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sobin,Slavko
DIMENZIJA
3,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Šapice.pdf
ISBN
7153193037422

OPIS

Šapice Šapice autora Slavka Sobina divna su i poučna priča o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih, o važnim stvarima koje treba naučiti u najranijoj dobi. Kad se jednog dana na ulici sretnu dva psa – jedan mali, ulični, ničiji i sretan s onim što nema i jedan kućni, dobro odgojeni, nezadovoljan s onim što ima bit će to početak jednoga velikog prijateljstva… Ilustracije: Patricio Aguero

Postupak udomljavanja. Recept za pripremu šapica - suhi kolači idealni za božično vrijeme, a i ostale prigode. Šapice su sitni kolači koji su zaista jednostavne za pripremu. Pečene šapice s orasima izvadite iz kalupa i ostavite neka se malo ohlade, a zatim ih posipajte u šećerom u prahu.

Pečene i ohlađene šapice uvaljati u šećer u prahu. Slikovnica 'Šapice' divna je i poučna priča o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih, o važnim stvarima koje treba naučiti u najranijoj dobi. Kad se jednog dana na ulici sretnu dva psa - jedan mali, ulični, ničiji i sretan s onim što nema i jedan kućni, dobro odgojeni, nezadovoljan s onim što ima bit će ... Slavko Sobin: Šapice Šapice autora Slavka Sobina divna su i poučna priča o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih, o važnim stvarima koje treba naučiti u najranijoj dobi.

POVEZANE KNJIGE