Kad bih ti barem mogla reći

Kad bih ti barem mogla reći - Beckerman,Hannah | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Beckerman,Hannah
DIMENZIJA
9,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad bih ti barem mogla reći.pdf
ISBN
3616501441062

OPIS

Kad bih ti barem mogla reći Audreyna se obitelj raspala. Njezine dvije odrasle kćeri, Jess i Lily, otuđene su, a dvije unuke tinejdžerice nikada se nisu smjele upoznati. Tajna stara trideset godina razorila je obitelj, ali postala je i jedino što ih povezuje. Kako tenzije u obitelji rastu, nemogući izbor koji je netko od članova donio prije toliko mnogo godina uskoro će isplivati na površinu. Nakon desetljeća tajni i tišine, kako bi jedna slomljena obitelj mogla pronaći put natrag, put koji ih spaja? Prijevod: Tamara Štiglić Vodopić

Ovo je dirljiva obiteljska drama o gubitku koji će slomiti mnoga srca i dovesti do raspada jedne obitelji koja se borila svim silama da održe ljubav i sklad. Za Hannah Beckerman nisam čula nikad prije, kao ni za njen roman "Kad bih ti barem mogla reći". Ali, jako, jako sam se obradovala kad mi je stigao na kućnu adresu.

a o kojoj zapravo govorim???,neudobnaudobnost.blog.hr ''Pa kad već nisi na svog oca mogla potrošiti koju šušku više, mogla si barem odljepiti ovo.'' I pokaže mi omot albuma preko kojeg cijelom dužinom debelim crnim slovima na fluorescentno narančastoj naljepnici piše: TRI PO CIJENI JEDNOG. STILUETA DARIVANJE - Hannah Beckerman: Kad bih ti barem mogla reći. Redakcija Stilueta-01/03/2021.

POVEZANE KNJIGE