Što se to zbiva u Londonu

Što se to zbiva u Londonu - Quinn,Julia | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quinn,Julia
DIMENZIJA
6,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Što se to zbiva u Londonu.pdf
ISBN
2746843759248

OPIS

Što se to zbiva u Londonu? Kada Olivia Bevelstoke čuje da je njezin novi susjed možda ubio vlastitu zaručnicu, ne vjeruje u to ni sekunde – ali kako da se suzdrži da ga ipak malčice ne špijunira, samo da se uvjeri? I zato spremno zauzima položaj uz prozor svoje spavaće sobe, strateški zaklonjena zastorima, i čeka… i promatra… i otkriva veoma intrigantnog muškarca koji, po svemu sudeći, nešto muti. Sir Harry Valentine radi za dosadan ogranak Ministarstva rata i prevodi dokumente važne za nacionalnu sigurnost. Nije špijun, ali prošao je svu potrebnu obuku, pa kada ga prekrasna plavuša odluči promatrati sa svog prozora, on postaje sumnjičav. Pošto otkrije da ona nije ništa drugo nego vrlo znatiželjna mlada dama, Harry saznaje i da bi se uskoro mogla zaručiti za ruskog princa, a ruski princ pak možda kuje zavjeru protiv Engleske. Nakon što ga zapadne zadatak da špijunira Oliviju shvaća da bi i sam mogao pasti na njezine čari… Prijevod: Lidija Toman

Izbjeglice i migranti koji se nalaze u kampu 'Lipa' prosvjedovali su u nedjelju 3. januara, tokom posjete predstavnika vlasti Bosne i Hercegovine i Unsko-sanskog kantona.

Kada Olivia Bevelstoke čuje da je njezin novi susjed možda ubio vlastitu zaručnicu, ne vjeruje u to ni sekunde - ali kako da se suzdrži da ga ipak malčice ne špijunira, samo da se uvjeri? ... Što se to zbiva u Londonu? • 11 - Ona - Olga je nastavila, hladno da hladnije nije mogla - nije bila velika kraljica. Pa nije svojoj zemlji dala ni poštenog prijestolonasljednika! Što se to zbiva u Londonu? - Kada Olivia Bevelstoke čuje da je njezin novi susjed možda ubio vlastitu zaručnicu, ne vjeruje u to ni sekunde .

POVEZANE KNJIGE