Tajna šuplje kule-Vladimir i Matilda

Tajna šuplje kule-Vladimir i Matilda - Vuković Runjić,Milana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vuković Runjić,Milana
DIMENZIJA
6,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna šuplje kule-Vladimir i Matilda.pdf
ISBN
1483653264001

OPIS

Nakon svih čarolija što su se u prvom nastavku “Vladimira i Matilde” odigrale u vrtu na zapadnom izlazu iz grada, čeka se još samo ishod konačnog okršaja između Zelenog i Crnog čarobnjaka. Dva su svijeta – u jednom prebivaju “obični i normalni” ljudi poput Antonije, njezine mame i bake, dok u drugom žive vještice i čarobnjaci – pa tako i mala vještica Matilda. Hoće li ti svjetovi ostati strogo odijeljeni ili će se još jednom protagonisti izmiješati poput igraćih karata? Vidjet ćemo to u nastavku priče o dobrom čarobnjaku Vladimiru i njegovoj kćeri Matildi što zajedno s vješticom Vesnom žive u staroj platani u Antonijinom vrtu. Tajanstvena Šuplja kula u kojoj prebiva zli čarobnjak Mor otkrit će mnoštvo svojih tajni, a samim time i postati manje strašna nego inače. Upoznat ćemo i Moranu, izuzetno moćnu i staru vješticu, koja bez obzira na godine vozi ludi sportski auto s kojim ulijeće u priču. Nećemo tajiti: dobro uvijek pobjeđuje zlo, no da bi došlo do kakvog-takvog primirja između čarobnih događaja i stvarnosti, naši će junaci mnogo toga pretrpjeti i naučiti. Pogotovo Antonija. Na kraju, svjedočit ćemo velikom pomirenju dvaju svjetova jer sretan je završetak ove priče neizbježan…

by PRESS. Nakon svih čarolija što su se u prvom nastavku 'Vladimira i Matilde' odigrale u vrtu na zapadnom izlazu iz grada, čeka se još samo ishod konačnog okršaja između Zelenog i Crnog čarobnjaka. Мати́льда Фе́ликсовна Кшеси́нская (Мария-Матильда Адамовна-Феликсовна-Валериевна Кшесиньская, польск. U stablu platane u vrtu na zapadnom rubu grada žive čarobnjak Vladimir i njegova petogodišnja kći Matilda.

U suradnji s nakladnikom Vuković & Runjić darujemo 1 čitatelja/icu knjigom za djecu Milane Vuković Runjić - 'Tajna Šuplje kule' (nastavak 'Vladimira i Matilde') koju je ilustrirao Martin Hrastić.U subjektu… Vladimir i Matilda: Tajna šuplje kule. Redovna cijena.

POVEZANE KNJIGE