Dođi prije mraka

Dođi prije mraka - Sager,Riley | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sager,Riley
DIMENZIJA
8,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Dođi prije mraka.pdf
ISBN
4673291998686

OPIS

Dođi prije mraka Mlada žena vraća se u kuću koju je proslavila knjiga njezina oca, bestseler o njihovu životu na tom ukletom imanju. Je li ta kuća zaista opsjednuta duhovima, kako je otac tvrdio? Ili se unutar prastarih zidina skrivaju neke njegove tajne koje ona ne može dokučiti? Prije dvadeset i pet godina Maggie Holt i njezini roditelji, Ewan i Jess, preselili su se na viktorijansko imanje u šumi Vermonta. Tri tjedna kasnije pobjegli su u gluho doba noći, a stravično iskustvo Ewan je opisao u knjizi. Jezivi memoari o sablasnim događajima postali su hit. Maggie se danas bavi uređenjem nekretnina. Događaja koje je otac opisao u knjizi ne sjeća se, iako su je obilježili za cijeli život. Kad naslijedi imanje koje je njezin otac opisao kao ukleto, odlučna je razotkriti što se u toj staroj kući zaista događa. No Maggien povratak u ukletu kuću sve je samo ne miran…

O čemu se radi? Mlada žena vraća se u kuću koju je proslavila knjiga njezina oca, bestseler o njihovu životu na tom ukletom imanju. Check out Dođi, Dragi, Prije Mraka by Tifa Adilović on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on Amazon.com. 歌曲名《Dođi Dragi Prije Mraka》,由 Adilović Tifa 演唱,收录于《Sy Ploče》专辑中。《Dođi Dragi Prije Mraka》下载,《Dođi Dragi Prije Mraka》在线试听,更多相关歌曲推荐尽在网易云音乐 Mlada žena vraća se u kuću koju je proslavila knjiga njezina oca, bestseler o njihovu životu na tom ukletom imanju.

Escúchalo en streaming y sin anuncios o compra CDs y MP3s ahora en Amazon.es. ID knjige: 30889 Dođi prije mraka SAGER, Riley Knjiga još nije ocijenjena. Check out Dođi, Dragi, Prije Mraka by Tifa Adilović on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on Amazon.co.uk. Riley Sager - Dođi prije mraka.

POVEZANE KNJIGE