Anica i prva ljubav

Anica i prva ljubav - Muck,Desa | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Muck,Desa
DIMENZIJA
6,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Anica i prva ljubav.pdf
ISBN
6153513210226

OPIS

Anica i prva ljubav U svojoj novoj avanturi, nestašna Anica odlazi protiv svoje volje na selo. Nitko je nema čuvati pa njezini roditelji odlučuju da će provesti tjedan dana kod rođaka. U početku joj se tamo ništa ne sviđa i jedva čeka vratiti se kući. Mora se rano buditi i raditi, životinje smrde, a i društvo joj nije zanimljivo. No, tada upozna jednoga dječaka i sve se promijeni…priča pogodna za početnike u čitanju velika, lako čitljiva slova ilustracije u bojiIlustracije: Ana Košir

"Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, živio je za posao koji je obavljao s ... Anica i prva ljubav 69,90 kn . Količina.

U početku joj se tamo ništa ne sviđa i jedva čeka vratiti se kući. Početna strana » Desa Muck: Anica i prva ljubav. U svojoj novoj avanturi, nestašna Anica odlazi protiv svoje volje na selo.

POVEZANE KNJIGE