Te divne životinje

Te divne životinje - Newkirk, Ingrid | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Newkirk, Ingrid
DIMENZIJA
8,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Te divne životinje.pdf
ISBN
3523185852877

OPIS

Te divne životinje Nove spoznaje o fascinantnim bićima s kojima dijelimo planet Osnivačica i predsjednica PETA-e Ingrid Newkirk i autor Gene Stone u ovoj knjizi istražuju čudesan svijet životinja i savjetuju kako da se s više nježnosti i dobrote odnosimo prema fascinantnim bićima s kojima dijelimo planet. Posljednjih desetljeća sve više istraživanja pokazuje tko su zapravo životinje – inteligentna, svjesna i empatična bića sposobna za izražavanje emocija, razvijanje komunikacijskih mreža i još mnogo toga. Guske koje se zaljubljuju i ostaju vjerne partneru cijeli život, ribe koje „pjevaju“ pod vodom, ili slonovi koji upozoravaju druga krda na opasnost u blizini, svi oni zaslužuju naše duboko poštovanje. Newkirk i Stone nude nam i detaljan vodič kroz nove načine koji ljudima omogućuju da izbjegnu iskorištavanje i zlostavljanje životinja te nam pokazuju kako u svakodnevnom životu možemo spriječiti nepotrebnu okrutnost prema njima. Knjiga Te divne životinje pokazat će vam zašto životinje zaslužuju našu ljubav i poštovanje te što sve možete učiniti da im to i pokažete.

Dodaj u košaricu ... VIDEO: Te divne životinje! Autor: Tamara Žiger 24.05.2013. 17:27.

Okapi (Okapia johnstoni) је sisar koji, zajedno sa žirafom, pripada porodici Giraffidae. Nastanjuje prašume severnog dela Kongoa.

POVEZANE KNJIGE