Iscijelite se s pomoću boja

Iscijelite se s pomoću boja - Andrews, Ted | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andrews, Ted
DIMENZIJA
12,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Iscijelite se s pomoću boja.pdf
ISBN
2715912916879

OPIS

Iscijelite se s pomoću boja Oslobodite se stresa i obnovite svoju vitalnost blagotvornim djelovanjem boja. Boje utječu na sve nas, često i više nego što smo svjesni. Mnoga istraživanja pokazuju da one mogu djelovati stimulirajuće i umirujuće na čovjekovo fizičko, psihičko i duhovno zdravlje, ali i povratiti narušenu ravnotežu našeg organizma. Iscjeljujući i blagotvoran učinak boja odavno je poznat u različitim kulturama diljem svijeta – od starog Egipta, Grčke pa do Indije, Kine i sjevernoameričkih Indijanaca. U novije doba boje se sve češće primjenjuju za liječenje različitih vrsta upala i alergija, astme, reumatskih bolova, povišenog krvnoga tlaka, poremećaja rada srca, pretilosti, glavobolja i mučnina, hormonalnih smetnji te psihičkih tegoba poput stresa, tjeskobe, depresije, nesanice i strahova. U ovoj knjizi američki duhovni učitelj i iscjelitelj Ted Andrews predstavlja drevne metode i tehnike koje će vam pomoći razviti vlastiti sustav iscjeljivanja s pomoću boja. Primjenom laganih i ugodnih vježbi opisanih u ovom jednostavnom i kratkom vodiču naučit ćete osnovne tehnike iscjeljivanja bojama, razviti svoju urođenu sposobnost osjeta za boje te projicirati i apsorbirati njihova iscjeljujuća svojstva kako biste se oslobodili stresa i obnovili svoju vitalnost.

Stoga, preporuča liječnik, pričekajte dok vosak ne dođe do vanjskog uha te ga pokupite mokrom tkaninom, a svakako izbjegavajte ove pogrešene metode čišćenja ušiju. Fluorescencija je pojava u kojoj fluorescentna čestica apsorbira svjetlo određene valne duljine te prelazi u pobuđeno stanje. Dok se fluorescentna čestica nalazi u pobuđenom stanju, dio energije se prenosi na obližnje molekule ili se raspršuje u molekularnim sudarima.

Ravnomjerno rasporediti težinu na polici kako bi se izbjegla opasnost od savijanja. Uvriježeno je mišljenje da moć optičkog smanjivanja ima samo crna boja, ali to nije istina. Bitno je samo da su boje tamnije.

POVEZANE KNJIGE