Zbogom,romantiko!

Zbogom,romantiko! - Pilić,Sanja | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić,Sanja
DIMENZIJA
6,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Zbogom,romantiko!.pdf
ISBN
8483547472850

OPIS

Zbogom,romantiko! Zbirka priča Sanje Pilić Zbogom, romantiko! govori, kroz žensku optiku, o partnerskim odnosima, stvarnosti u kojoj živimo, starenju, nevidljivosti, ali i o odlukama koje donosimo ili propustimo donijeti. Likovi Sanje Pilić uglavnom su osamljenici, muškarci i žene koji pokušavaju komunicirati, prijatelji iz različitih svjetova utjelovljeni u gradskoj sredini koji dijele svoje doživljaje na neposredan, pitak i često ironičan način. U njima lako prepoznajemo vlastita iskustva ogrnuta u humor, a kratke, dojmljive i jednostavne priče napisane su s lakoćom koja osvaja i čija razina vlastitog prepoznavanja tjera na ponovno čitanje. Proza je to današnjeg vremena. Priče su prošlih godina objavljivane u Večernjem listu i na raznim portalima. Priča Delete koja se nalazi u zbirci nagrađena je i. nagradom „Ranko Marinković“ za 2017. godinu.

I to ondje gdje smo, možda, najosjetljiviji - u partnerskim odnosima. SANJA PILIĆ: ZBOGOM, ROMANTIKO! Zbirka priča govori o partnerskim odnosima, stvarnosti u kojoj živimo, starenju, nevidljivosti, ali i o … Vrijeme čitanja: 2 minute "Zbogom, romantiko" je šarmantna zbirka priča koje pršte Sanjinim prepoznatljivim humorom zbog kojeg se posao pisca čini lakim zadatkom. Filed Under: Knjige , Recenzije Tagged With: mateja vukmir , mozaik knjiga , recenzija , sanja pilić , zbogom romantiko Sanja Pilić objavila je novu zbirku priča „Zbogom, romantiko!".

Marko Jovanovac je priče iz ove zbirke oplemenio svojim ilustracijama, čime je knjiga dobila dodatno zanimljivu dimenziju. M.

POVEZANE KNJIGE