Muškarci koji mrze žene

Muškarci koji mrze žene - Larsson,Stieg | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Larsson,Stieg
DIMENZIJA
10,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarci koji mrze žene.pdf
ISBN
3642508951917

OPIS

Muškarci koji mrze žene Lisbeth Salander uvući će se pod kožu svojim metama kao nitko drugi. Oni koji je podcijene požalit će. Budu li imali sreće… Mikael Blomkvist – osramoćeni novinar i ljubimac žena – predstavlja sve što bi ona trebala mrziti. No kada od zaštitarske tvrtke dobije zadatak da dozna sve o njemu, iznenadit će je njegov moralni integritet. Doznat će da Blomkvist, i sam briljantan istražitelj, otvara stari slučaj nestale djevojke razotkrivajući tajne koje su zatrovale nekoliko generacija jedne obitelji. A Lisbeth Salander samo jedno može usrećiti više od raskrinkavanja lažljivaca: zaustavljanje ubojice. “Svu je moju kritičnost iskusnog čitatelja pomela uraganska snaga priče. Jedinstveno… Dobro došla u književnu besmrtnost, Lisbeth Salander!” – Mario Vargas Llosa, El País “Galama oko ove knjige potpuno je opravdana. Roman je pun pogodak u svakom pogledu – sjajni likovi, priča i atmosfera.” – Marcel Berlins, The Times “Blomkvist i Salander žive su i kompleksne kreacije koje zauvijek ostaju u srcima i umovima čitatelja. Larssonove knjige razigrane su i prepune duha.” – Val McDermid

Finchera (Klub boraca, Sedam, Igra). Glumci: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Lena Endre, Sven-Bertil Taube, Peter Haber, Peter Andersson, Marika Lagercrantz, Ingvar Hirdwall, Björn Granath, Ewa Fröling, Michalis Koutsogiannakis, Annika Hallin. Rooney Mara u "Muškarci koji mrze žene" 5.Christian Bale u Nestajanju 6.Taryn Manning u Orange is The New Black 7.

U jeku nedavnih brojnih istupa žrtava seksualnog uznemiravanja u akademskoj zajednici, odlučile smo ponoviti, a nekima možda i prvi put objasniti, koja su to neka zapravo vrlo problematična, ali nažalost uvriježena ponašanja i stajališta s kojima se susrećemo na dnevnoj bazi. "Prelijepa moja kolegice, nije Vaša ... Možda ste čuli za njih.

POVEZANE KNJIGE