Matematika 6 plus-novo izdanje

Matematika 6 plus-novo izdanje - Kniewald, Ines | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kniewald, Ines
DIMENZIJA
9,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Matematika 6 plus-novo izdanje.pdf
ISBN
6702837698412

OPIS

Matematika 6 plus-novo izdanje priručnik za dodatnu nastavu matematike u 6. razredu osnovne škole Ova je knjiga namijenjena učenicima šestih razreda osnovne škole koji žele dopuniti i proširiti svoje matematičko znanje stečeno na satovima redovite nastave. Priručnik služi kao zbirka zadataka za izbornu i dodatnu nastavu, posebno onim učenicima koji se samostalno ili uz pomoć nastavnika pripremaju za matematička natjecanja. Također, za nastavnike matematike ovaj je priručnik koristan za pripremanje satova izborne i dodatne nastave, a koristit će i starijim učenicima koji žele ponoviti i utvrditi svoja znanja. Knjiga je podijeljena u osam poglavlja koja prate plan i program matematike u 6. razredu – svako počinje ponavljanjem osnovnih pojmova s redovite nastave te se gradivo proširuje i upotpunjuje novim pojmovima i poučcima. U svakoj je cjelini riješeno nekoliko karakterističnih primjera i zatim slijede zadatci za samostalno rješavanje. Većina poglavlja završava cjelinom Složeni zadatci u kojoj su riješeni zadatci s ranijih natjecanja. Sva se rješenja nalaze na kraju knjige. Priručnik Matematika 6 plus napravljen je prema novom kurikulu.

← Ота-оналар билан учрашув. Matematika. Algebra.

Opis oglasa. Knjiga je prvenstveno namijenjena učenicima koji žele dopuniti i proširiti svoje matematičko znanje, poput ostalih knjiga biblioteke Matematika plus.

POVEZANE KNJIGE