Djeca s Kozare

Djeca s Kozare - Leljak, Roman | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Leljak, Roman
DIMENZIJA
11,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeca s Kozare.pdf
ISBN
4201325336037

OPIS

Djeca s Kozare Knjiga + DVD sa dokumentarnim filmom. Nova saznanja o sudbini djece s Kozare čije su životne tragedije tema mnogih povijesnih istraživanja, knjiga i članaka.

Preporučujem knjige: Nikola Nikolić: Jasenovački logor smrti Nikola Nikolić: Kozaračka djeca Dragoje Lukić: Rat i djeca Kozare Dragoje Lukić: Bili su samo djeca Duško Tomić: Putevima smrti kozarske djece Prethodno je navedeno da su djeca s Kozare, osim u Jastrebarsko i Zagreb, upućivana i u Sisak, o čemu je ministar udružbe dr. Lovro Sušić 1.

"Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta" - Fjodor Dostojevski Pročitajte opis za emisiju na Z1 - Djeca s Kozare, dokumentarni film. "Gdje svatko zna tvoje ime!" Sam Malone, bivši bacač Boston Red Soxa i liječeni alkoholičar, vodi kafić Uzdravlje, udoban kvartovski bar u Bostonu. Djeca s Kozare su naši "Jadnici" pa i više od toga - zašto je tako važna tema čekala toliko dugo? — Moram odmah napomenuti da su od Filmskog centra Srbije odobrena sredstva samo u iznosu deset posto od cijene koštanja filma i serije, ali su značajna zato što su film i serija tako dobili "nacionalnost", čime se omogućava ... Djeca s Kozare.

POVEZANE KNJIGE