Urareva kći

Urareva kći - Morton, Kate | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Morton, Kate
DIMENZIJA
3,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Urareva kći.pdf
ISBN
9116791339124

OPIS

Urareva kći Priča Urareva kći, koju pripovijeda više pripovjedača razdvojenih vremenom, priča je o ubojstvu, tajni i krađi, o umjetnosti, ljubavi i gubitku. Njezinim stranicama poput rijeke teče glas žene koja je izvan vremena, čije je ime prošlost zaboravila, ali je ona gledala kako se sve to odvija: Birdie Bell, urareva kći. U ljeto 1862. godine skupina mladih umjetnika predvođena strastvenim i darovitim Edwardom Radcliffeom dolazi u Birchwood Manor na obali Temze. Njihov plan je provesti ljetni mjesec u stvaranju i kreativnosti. Ali, umjesto toga jedna je žena ustrijeljena, druga nestaje zajedno s neprocjenjivom ostavštinom, a život Edwarda Radcliffea je upropašten. Godine 2017. Elodie Winslow, mlada arhivistica u Londonu, pronalazi kožnu torbu u kojoj su fotografija sa ženom u viktorijanskoj odjeći i crteži Birchwood Manora. Zašto joj je ta kuća toliko poznata? Tko je lijepa žena na toj fotografiji? I koje se tu tajne skrivaju? Prevela: Aleksandra Barlović

Njezinim stranicama poput rijeke teče glas žene koja je izvan vremena, čije je ime ... Romanom "Urareva kći", koji je jedan od najugodnijih iznenađenja u svom žanru, Mozaik knjiga otvara 2021. Radnju pripovijeda više pripovjedača razdvojenih vremenom.

Radnju pripovijeda više pripovjedača razdvojenih vremenom. Priča je to o ubojstvu, tajni i krađi, o umjetnosti, ljubavi i gubitku.

POVEZANE KNJIGE