Kuća na hridi

Kuća na hridi - Clarke, Lucy | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Clarke, Lucy
DIMENZIJA
5,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća na hridi.pdf
ISBN
3264372995993

OPIS

Kuća na hridi Napeto, jezivo, izaziva ovisnost. Kuća na hridi uvući će vam se pod kožu. Ali smatrajte se upozorenima: smjesta ispustite roman iz ruku ako ste sami kod kuće. U TVOJOJ SAM KUĆI Ništa nije isto otkako je Elle iznajmila svoju kuću. Nešto se promijenilo u ozračju njezina doma. Nelagodni osjećaj da je netko promatra iz svakog kutka njezine kuće na hridi ne napušta je ni trenutka. U TVOJOJ SAM GLAVI No, vrata su zaključana. Odjeci koraka, sjenke, tragovi koji upućuju da je netko bio tu… sve to mora biti plod njezine mašte. I SADA ZNAM TVOJU TAJNU Osim ako netko ne zna što je učinila. Sada taj netko otključava njezinu prošlost – a ona mu je dala ključ…Savršen primjer napetog štiva u kojem se stranice okreću same od sebe. – Claire Mackintos Savršen tempo pripovijedanja uslijed kojeg napetost raste sve do završnog obrata i raspleta.– Woman & HomePreveo: Marin Popović

Renomirani britanski književni klub Richard and Judy oduševio se romanom uz preporuku da se ovaj krimić mora naći na policama svih ... Lucy Clarke napisala je pet romana, a upravo je psihološki krimić 'Kuća na hridi' postigao najveći uspjeh te je preveden na 12 jezika. Neobičnog stila i zapleta, roman se istaknuo među brojnim sličnim naslovima pa se svaki novi roman ove autorice iščekuje s nestrpljenjem.

U TVOJOJ SAM KUĆI. Ništa nije isto otkako je Elle iznajmila svoju kuću.

POVEZANE KNJIGE