Farma

Farma - Ramos, Joanne | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ramos, Joanne
DIMENZIJA
10,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Farma.pdf
ISBN
4509287047621

OPIS

Farma Postoji to jedno luksuzno mjesto na kojem ne nedostaje povlastica; organski obroci, osobni fitnes treneri, odjeća od kašmira, svakodnevne masaže – sve redom besplatno. Ne samo to, da biste ovdje boravili, masno vam se plaća – više nego ste ikada mogli sanjati. U čemu je kvaka? Devet mjeseci nije vam dopušteno napuštati posjed, svaki se vaš pokret prati, a vi nemate nikakav doticaj sa svojim (bivšim) životom. Sve su vam snage usmjerene “proizvodnji” savršene bebe. Za nekog drugog. Nekog bogatog. Jane, imigrantica s Filipina, u očajničkoj je potrazi za boljom budućnošću kad pristane biti “nositeljicom” u Zlatnim hrastovima – objektu znanom kao Farma, kako je zovu njezine štićenice. No, trudna, krhka, shrvana brigom za svoju obitelj, Jane je odlučna povezati se s vanjskim svijetom, odnosno životom koji je prije vodila. Ako, međutim, napusti Farmu, izgubit će obećani novac koji bi joj se trebao isplatiti kad rodi dijete. Provokativan i dirljiv, Farma je roman koji opčinjava, djelo koje će nepovratno poljuljati naša uvjerenja o majčinstvu, novcu i moralnom kompasu, djelo koje otvoreno progovara o kompromisima na koje su žene prisiljene kako bi osigurale svoju budućnost i budućnost onih koje vole. Prijevod potpisuje Ljiljana Novković.

Sviđa mi se: 8021 · 29 govori o ovome · 118 ljudi bilo je ovdje. Specijalizirana trgovina začinima, čajevima, suhim voćem,orašastim plodovima i čokoladom. 123 Kids Fun dla najmłodszych to seria bajek edukacyjnych dla dzieci.

Soc. Versato: € 2.500,00 Prodotti e Servizi per la Medicazione | Acquista online Ghiaccio Gel e Spray Bende Garze Taping e Cerotti Armadietti Medici e Cassette Pronto Soccorso per ... Igra Funny farma (Farm Fun) online.Izazov se u ulozi seljaka.

POVEZANE KNJIGE