Knjiga dojmova

Knjiga dojmova - Blake, Sarah | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blake, Sarah
DIMENZIJA
8,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga dojmova.pdf
ISBN
1096878061701

OPIS

Knjiga dojmova Izvrsno napisana, potresna obiteljska saga koja osvjetljava veliku podjelu, jaz što razdvaja bogate i siromašne, crnce i bijelce, protestante i Židove. Zahvaćajući tri generacije, “Knjiga dojmova” spretno ispituje život i nasljeđe jedne nezaboravne obitelji dok se kreće društvenim i političkim krugovima s otoka Crocketta nedaleko od obale Mainea. Sarah Blake maestralno otkriva uspomene i pogreške koje svaka generacija čini u trenucima kad je potrebno suočiti se s prošlošću i njezinim posljedicama.

Ovim putem se zahvaljujem i djecjem odjelu Opce bolnice Gospic, zaista su svi […] Iako će vam se činiti da vi čitate, uskoro ćete otkriti da je zapravo knjiga pročitala vas. o ustroju.

Upiši se u knjigu dojmova Ovjde mozete procitati dojmove nasih musterija i ostaviti svoj dojam o nasem radu. Ines Utorak, 17 Studeni 2020 Dobro odrađen posao .

POVEZANE KNJIGE