Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd)

Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd) - Klobučar, Davor | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Klobučar, Davor
DIMENZIJA
4,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd).pdf
ISBN
9012242868907

OPIS

Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd) Pred vama je treće, izmijenjeno i nadopunjeno izdanje Matematike naše svagdašnje 2. Prvo izdanje knjige izašlo je u jednom svesku, no u međuvremenu je knjiga prerasla jedan svezak pa su nastala dva, no najnovijim izdanjem stigao je i treći svezak. Matematika naša svagdašnja 2 podijeljena je u pet poglavlja: Skupovi, Kombinatorika, Grafovi, Analiza i Vjerojatnosti, a novim izdanjem autor im je dodao šest potpoglavlja. Autor nije zamislio da se knjiga čita od korica do korica (iako će se siguno naći neki entuzijast kojega će to veseliti), nego je to knjiga kojoj se čitatelji stalno vraćaju, po novu dozu sveprisutne nam matematike. Upravo stoga, Matematika naša svagdašnja može i treba poslužiti za popularizaciju matematike u svim generacijama.

Svih 13 cjelina prve knjige znatno je poboljšano novim sadržajima, stilski i didaktički, a dodana je i nova cjelina: ... Matematika naša svagdašnja, 1000 str. 2 toma, Element, Zagreb, 2014.

Djela prevedena na esperanto: Slavonska šuma Josipa Kozarca Priče ispod kreveta (Priče za djecu Antoanete Klobučar, ilustrirala Ana Klobučar. S esperanta preveo na japanski Sekaguĉi Ken) Knjiga je dobila nagradu za najbolju dječju knjigu na esperantu 2004 O projektu.

POVEZANE KNJIGE