Povratak u život

Povratak u život - Kordić, D. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kordić, D.
DIMENZIJA
8,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Povratak u život.pdf
ISBN
3978472143645

OPIS

Povratak u životZemlja je započela svoju nezaustavljivu regeneraciju. Njezina vibracija ulazi u više energetske titraje koji će od svakog pojedinca tražiti unutarnju promjenu kako bi se čovjek mogao uskladiti s novim valovima planetarnog buđenja. Dobili smo jasan zadatak od Majke Zemlje: iskoračiti iz ega odvojenosti i ući u jedinstvo zajedništva. Planet se odlučio za ulazak u izvorni bljesak svjetlosti i nema sile koja ga može zaustaviti u toj nakani. Ljudi se vraćaju svome Biću univerzalnih znanja i mudrosti. Trodimenzionalna realnost urušava se dok se ispod njezinih krhotina naziru prostranstva novih svjetlosnih krajobraza… Daniella Kordić, psihoanalitičarka i spisateljica, svoj je dugogodišnji rad posvetila proučavanju unutarnjih dinamika emocija. Riječ je o razvojnom ciklusu u kojemu ljudski intuitivni senzori aktiviraju energetski navigacijski sustav te omogućuju pojedincu pristup višim aspektima svijesti.Autorica u svojim djelima detaljno opisuje čovjekov evolucijski rast koji iz čahure konceptualnog kolektivnog zatvora otvara svoja znanja prema slobodnom Biću kozmičkih razmjera.

Vrijeme je da se počne normalizirati svakodnevni život jer svakim danom gospodarstvo sve više tone, upozoravaju iz HGK. Povratak u život: U kafiće po dvoje, na frizuru s maskom, bez noćnih izlazaka... Zahtjevi HGK-a.

Manje stolova, ograničen broj gostiju.... Zaštitne mjere uključuju i, primjerice, manje stolova ... Naime, s obzirom na specifičnosti mjesta u kojem djeluje škola, neznatan je broj učenika koji bi pripadali prioritetnoj skupini, a znatan je broj roditelja iskazao interes za povratak djece u školu navodeći pri tome, po mome mišljenu, opravdane razloge: primjećujem da mi je dijete sve nervoznije i nezainteresiranije za rad, uglavnom ili ... Karijera u 24 Povratak u kafić na kraju svijeta - John Strelecky o smislu života Kafić je jedno, ni manje ni više, čarobno mjesto na koje naiđete u trenutku kada vam je to najviše potrebno. Nemate više artikala u košarici Ukupno (s PDV-om) 0,00 HRK Uključeni porezi 0,00 HRK Voditelj nacionalnog stožera Civilne zaštite i ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović, gostovao je večeras na RTL-u te je objasnio kakva je situacija s izdavanjem propusnica, kao i kako će izgledati povratak u normalan život kada za to dođe vrijeme. „Cilj Vlade je da omogućimo povratak u normalan život što prije, a s obzirom na karakteristike tog kraja to podrazumijeva i revitalizaciju gospodarstva", zaključio je.

POVEZANE KNJIGE