Shug

Shug - Han, Jenny | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Han, Jenny
DIMENZIJA
5,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Shug.pdf
ISBN
5047801517238

OPIS

Shug Shug – ili, punim imenom, Annemarie Wilcox – uvjerena je da na ovom svijetu ne postoji ništa groznije nego imati 12 godina. Za sebe misli da je očajna – nekako je prebrzo izrasla u visinu, a puno presporo (točnije nikako) joj se ne razvijaju… pa… ženske obline. Uza sav taj jad još ima i previše pjegica. Ukratko, Shug je uvjerena kako ne da nije ni po čemu posebna, nego da na njoj nema ni jedne jedine dobre stvari. A sad još kreće u viši razred. Prijatelji za koje je dosad bila uvjerena da su joj bliski i dragi, to više uopće nisu. Pogotovo Mark.

Despite being old, Shug is extremely useful to the other OAPs of Craiglang due to being a self-proclaimed expert in radios and sound waves. This stems from being ... A person shrugging their shoulders to indicate a lack of knowledge about a particular topic, or a lack of care about the result of a situation.

Displays as raised shoulders, sometimes in conjunction with raised arms and flat hands. The shrug gesture in text (emoticon / kaomoji) form is known as a shruggie and typed as: ¯\_ (ツ)_/¯. My videos are pretty much anything I am doing at the time I grab my camera and do some lollygagging.

POVEZANE KNJIGE