Spasi me

Spasi me - Kasten, Mona | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kasten, Mona
DIMENZIJA
9,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Spasi me.pdf
ISBN
1844838758707

OPIS

Spasi me Njihovi su svjetovi potpuno različiti. A ipak se čini kao da su stvoreni jedno za drugo… Novac, glamur, luksuz, moć – Ruby to uopće ne zanima. Želi samo uspješno završiti školovanje u Maxton Hallu, jednoj od najskupljih privatnih škola u Engleskoj. A još više od toga želi držati se podalje od Jamesa Beauforta, tajnoga vođe škole. Previše je arogantan, previše je bogat i previše je seksi. Ruby sanja o studiju na Oxfordu, a James naizgled živi samo za iduću zabavu. A onda Ruby jednoga dana slučajno ugleda nešto što nikada nije smjela vidjeti – nešto što bi moglo upropastiti ugled Jamesove obitelji. James joj sada i predobro zna ime i više je ne ostavlja na miru. Iako nikada nije željela biti dijelom njegova svijeta, James – i njezino srce – ne ostavljaju joj izbora…

vječana fama da li je teže nasilje psihičke ili fizičke naravi. podrška za akciju PRVI USPJEH AKCIJE 'SPASI ME': SVAKA MODRICA KAZNENO DJELO I 'seks bez pristanka' tretirat će se kao silovanje, minimalna kazna diže se na 3 godine Autor: Iva Grubiša Objavljeno: 11.

Pratimo Lennieja Jamesa koji tumači ulogu Nelsona „Nellyja" Rowea čiji se život preokrene kad njegova otuđena kći Jody misteriozno nestane. Spasi me je odlična knjiga autora Lisa Scottoline. Knjiga pod nakladom 24 sata izdana je kao meki uvez uvez.

POVEZANE KNJIGE