Cesta do sna

Cesta do sna - Dimšić, Mia | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dimšić, Mia
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Cesta do sna.pdf
ISBN
6803771759949

OPIS

Cesta do sna “Cesta do sna” priča je o jednoj posve (ne)običnoj djevojci iz Osijeka, o tome kako je postala jedna od najvećih hrvatskih glazbenih senzacija nove generacije. U svojem prvijencu pop-country zvijezda Mia Dimšić prisjeća se sretnog djetinjstva u osječkoj Retfali, dječje opsjednutosti Vesnom Pisarović, sportskih neuspjeha, putovanja s folklornim ansamblom i glasovitih tamburijada u njezinoj obiteljskoj kući te na jednostavan, a ipak izvanredno pronicljiv način govori o izazovima odrastanja, svojim glazbenim počecima, inspiraciji i skladanju, trudu koji je potreban da bi se uspjelo na glazbenoj sceni… Priča je to o važnim životnim lekc ijama te ljudima koji su joj obilježili život – od roditelja, prve ljubavi, prijatelja i menadžera Damira Bačića do osoba koje cijeni na hrvatskoj estradi. Jedna je od njih i rock-veteran Jurica Pađen, čovjek koji ju je upoznao sa sinkronicitetima, naizgled nevjerojatnim sretnim slučajnostima koje joj pokazuju i dokazuju da je na pravom putu, a Mia ih primjećuje još odmalena. Dok Jurica Pađen kaže sinkroniciteti, Mia kaže Gospodin Život, visoki gospodin s cilindrom, koji joj se u jednom trenutku naklonio i rekao: „Ti zamišljaj, ja ispunjavam.“

REF. Možda, jednog Dana vidim cijeli svijet Neke, nove Ceste znat ću napamet Kad ću, stići Nije važno, tko to zna Važna je cesta do sna.

Mozda, jednog dana vidim cijeli svijet neke nove ceste znat' cu napamet kad cu stici nije vazno, tko ... Važna je cesta do sna" "To je, zapravo, jako sretna pjesma. Osvrćem se, kao i uvijek, na prethodno razdoblje svoga života.

POVEZANE KNJIGE