Podudarnosti

Podudarnosti - Simcich Vava, Vlado | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simcich Vava, Vlado
DIMENZIJA
4,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Podudarnosti.pdf
ISBN
7967119017055

OPIS

Podudarnosti Novi roman riječkog pisca i glazbenika Vlade Simcicha Vave PODUDARNOSTI “predstavlja zacijelo autorov najznačajniji i najslojevitiji književni rad, a u mnogome i jednu od bitnih referentnih točaka suvremene riječke i hrvatske književnosti – sadržajno bogat, s bezbrojnim odvojcima i epizodama koje u velikom broju slučajeva postaju neslučajne slučajnosti, podudarnosti i sinkroniciteti.” (iz recenzije, Milan Zagorac)

Aksiom 1; Ako je (,) ≅ (,) i =, tada je i =. Aksiom 2 Primer podudarnosti.

Neki kažu da ih ima ... Podudarnosti koje ćemo spomenuti, samo su neke, od nebrojenih koje su se odvile u pisanoj povijesti. Pisali smo već prije na temu: poklapanje brojeva na satu, ali to je ništa u usporedbi s događajima koje ćemo spomenuti u nastavku teksta prenosi Geek.hr. Predstavljanje knjige `Podudarnosti` Vlade Simcicha Vave u Dnevnom boravku Rojca.

POVEZANE KNJIGE