Podudarnosti

Podudarnosti - Simcich Vava, Vlado | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simcich Vava, Vlado
DIMENZIJA
9,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Podudarnosti.pdf
ISBN
9838724638967

OPIS

Podudarnosti Novi roman riječkog pisca i glazbenika Vlade Simcicha Vave PODUDARNOSTI “predstavlja zacijelo autorov najznačajniji i najslojevitiji književni rad, a u mnogome i jednu od bitnih referentnih točaka suvremene riječke i hrvatske književnosti – sadržajno bogat, s bezbrojnim odvojcima i epizodama koje u velikom broju slučajeva postaju neslučajne slučajnosti, podudarnosti i sinkroniciteti.” (iz recenzije, Milan Zagorac)

Najčešće se primjenjuju podudarnosti vladanja električnih krugova s nekim drugim sustavom kojega se vladanje želi istražiti. Ovi principi temelj su hermetizma, grane duhovne filozofije iz prvog stoljeća nove ere. To je jedan od načina razumijevanja svemira, a može ga se proučavati zajedno s drugim duhovnim filozofijama Mnogi su pokušali razumjeti prirodne zakone koji upravljaju našim svemirom.

Miranda je (više ne znam u kojem činu ili poglavlju) pohvalila svijet i stvorenja koja ga nastanjuju, ali bez obzira na sve, ja i dalje koračam nelagodno i hitro uz rubove kuća, među svjetlucavim kapima, neprestano se osvrćući kao da sam taj čas ukrao nešto veliko i skupo Poznati režiser Lordan Zafranović uključio se u emisiji "Probudi se" televizije Nova S gde je govorio o podudarnosti između filma "Dara iz Jasenovca" i "Djece Kozare". Podsetimo, Biljana Srbljanović je u svojoj oprišnoj objavi pisala o sličnostima između ova dva projekta. Novi roman riječkog pisca i glazbenika Vlade Simcicha Vave PODUDARNOSTI "predstavlja zacijelo autorov najznačajniji i najslojevitiji književni rad, a u mnogome i jednu od bitnih referentnih točaka suvremene riječke i hrvatske književnosti - sadržajno bogat, s bezbrojnim odvojcima i epizodama koje u velikom broju slučajeva postaju neslučajne slučajnosti, podudarnosti i sinkroniciteti." Rezultati pretrage.

POVEZANE KNJIGE