Učiteljeva kći

Učiteljeva kći - Klassen, Julie | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Klassen, Julie
DIMENZIJA
5,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Učiteljeva kći.pdf
ISBN
9302872767060

OPIS

Učiteljeva kći Nakon što je internat koji je vodio njezin otac nepovratno propao, Emma Smallwood odlazi na imanje Ebbington na litici u vjetrovitu Cornwallu gdje će zajedno s ocem privatno poučavati dvojicu od četvorice sinova bogata baroneta. No ubrzo po dolasku počinju se događati tajanstvene stvari. Je li moguće da Emma doista čuje klavir u noći ili joj se pričinja, jer svaki put kad ode u glazbenu sobu, nađe je praznu? I tko li se to noću šulja u njezinu sobu, ostavljajući neobične tragove? Što to kriju članovi obitelji Weston? Baronetovi stariji sinovi Phillip i Henry i sami se bore s poteškoćama i tajnama. Oni su bivši učenici internata Smallwood i sjećaju se Emme, a jedan od njih osjetit će i da ga ona neodoljivo privlači. Kada neobični događaji dođu do vrhunca, hoće li Emma shvatiti kojem od braće može pokloniti srce? I može li se u tom području u kojem vreba tama, gdje je svačija vjera na kušnji, neočekivano dogoditi i prava ljubav? Izvrsno okarakterizirani likovi, zaplet i osobita pažnja prema povijesnim detaljima oduševit će ljubitelje povijesnih romana smještenih u prvu polovicu 19. stoljeća. LIBRARY JOURNAL Ako ste ljubitelj knjiga Jane Austen ili Charlotte Brontë – ili obje – kad pročitate ovu divnu knjigu, vrlo ćete brzo zavoljeti i Julie Klassen. GOODREADS

Roman sadrži izvrsno okarakterizirane likove, zaplet i povijesne detalje koji će oduševiti sve ljubitelje povijesnih romana, kao i ljubitelje djela Jane Austen. Knjiga Učiteljeva kći u prijevodu Ivane Krencer dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum.hr, a o njoj možete saznati više na linku ovdje. Više o biblioteci Populus saznajte na linku ovdje.

Znači, pravilno je upotrijebiti: "Dobio sam kćer", ali "To je moja kći". Dakle, u nominativu ćemo pisati "kći", a u akuzativu "kćer". Učiteljeva kći Julie Klassen Biblioteka Populus Nakon što je internat koji je vodio njezin otac nepovratno propao, Emma Smallwood odlazi na imanje Ebbington na litici u vjetrovitu Cornwallu gdje će... N kći.

POVEZANE KNJIGE