Bojanka Snjegović/Djed Božićnjak

Bojanka Snjegović/Djed Božićnjak PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Bojanka Snjegović/Djed Božićnjak.pdf
ISBN
5266465397779

OPIS

Bojanka Snjegović/Djed Božićnjak Prava bojanka za božićne blagdane!

Djed Božićnjak na svojim sanjkama, bogato postavljen stol … Uzmi svoje olovke, kistove, najljepše boje i stvori svoju božićnu čaroliju! Budi sam svoj majstor i zabavi se, napravi sam i anđele! - Broj stranica: 32 - Jezik: Hrvatski - Uve | 20762-FOR Igra Snjegović Bojanje Igrica - Igrice Bojanja Igre Bojanka za Djecu Ova igrica je u rubrici: Bojanje Oboji ovog simpatičnog snjegovića u svoje omiljene boje. snjegoviĆ - boŽiĆna bojanka. početna knjige, slikovnice, ...

Tekst se nastavlja ispod oglasa Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? 0 Telefon je zazvonio u sjedištu NORAD-a i s jedne je strane bila mala djevojčica, a s druge pukovnik Harry Shoup. Kada je shvatio razlog poziva, američki časnik uvjerio je zabrinutu djevojčicu da je Djed Božićnjak na putu, a kad se povećao broj djece koja su nazivala objavljeni broj, zapovjedništvo je dodalo novu zadaću svojoj misiji. DOLAZI NAM DJED BOŽIĆNJAK Dolazi nam djed Božićnjak,spušta se u Mostar grad,želi svojim poklonima,obradovati djecu sad.

POVEZANE KNJIGE