Možete iscijeliti sami sebe

Možete iscijeliti sami sebe - Nikolić | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nikolić
DIMENZIJA
4,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Možete iscijeliti sami sebe.pdf
ISBN
3197653214377

OPIS

Možete iscijeliti sami sebe Seka Nikolic jedna je od najboljih svjetskih iscjeliteljica bioenergijom. Njezino uvjerenje da svi možemo poboljšati svoje zdravlje i osjećati se bolje naučivši kako upravljati vlastitom energijom, dokazao je i Institut za bioenergiju u Milanu. Knjiga Možete iscijeliti sami sebe nevjerojatna je priča o tome kako je Seka otkrila svoje moći te kako te moći možete upotrijebiti i vi. Otkrijte: kako negativni osjećaji i sve što ste proživjeli mogu izbaciti iz ravnoteže energetsko polje vašeg tijela; skrivene uzroke bolesti i umora te kako se protiv njih boriti; zašto na nas utječu energije Zemlje i drugih ljudi; nevjerojatne priče Sekinih klijenata, među kojima ima i mnogo poznatih osoba, o moći iscjeljenja. Ova knjiga, potpuno revidirana i ažurirana tako da sadrži Sekina najnovija otkrića i najnovije primjere njezina uspjeha u iscjeljivanju, sadrži i jednostavni program koji nas uči kako uravnotežiti svoju energiju i zaštititi se.

Dok pratite udahe i izdahe, osvijestite činjenicu da vi niste to disanje, ono se odvija automatski i prirodno, a vi mu samo svjedočite. KAKO ISCIJELITI DUH I TIJELO Digitalizacija knjige: Equilibrium©2007 ... Grdimo i kažnjavamo sebe na jednak način.

Spremna sam promijeniti se." Možete i dodirnuti grlo dok to izgovarate. Samo vi možete sami sebe da izliječite. Niko drugi to ne može učiniti umjesto vas.

POVEZANE KNJIGE