Ubojstvo komendatora – prvi dio

Ubojstvo komendatora – prvi dio - Murakami, Haruki | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Murakami, Haruki
DIMENZIJA
10,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Ubojstvo komendatora – prvi dio.pdf
ISBN
9251973107842

OPIS

Ubojstvo komendatora – prvi dio Epsko remek-djelo proslavljenoga japanskog prozaika. Tokijskog slikara napusti supruga i tridesetogodišnji se portretist nađe sam u planinskoj kući slavnog umjetnika Tomohika Amade. Na tavanu otkrije čudnovatu sliku i nehotice pokrene krug zagonetnih okolnosti. Da bi ga zatvorio, otiskuje se na putovanje koje uključuje tajnovito zvono, patuljasto utjelovljenje ideje, elegantna poslovnog čovjeka koji živi na suprotnom kraju doline, za svoju dob odveć zrelu tridesetogodišnjakinju, naciste i atentat u Beču u vrijeme Drugoga svjetskog rata, jamu u šumi iza slikareve kuće i podzemlje nastanjeno dvostrukim metaforama. Raskošna oda ljubavi i samoći, ratu i umjetnosti, počast Velikom Gatsbyju, “Ubojstvo Komendatora” briljantan je plod mašte jednog od najvećih pisaca današnjice.

22.05.2008. (19:30) - - - - ....May Stox.... Taj segment je bitan jer tijela progona smatraju kako je ubio Prnjaka s namjerom da ga opljačka, znači iz koristoljublja, čime bi počinio krvni delikt teže kvalifikacije, za što može dobiti od deset do 40 godina zatvora.

prijavljeno njih 5188, što je manje za 1,6 ... Đukanović je 2010. godine za Provjereno progovorio o optužbama izrečenim protiv njega na suđenju za ubojstvo Pukanića i Franjića te o djelovanju duhanske mafije.

POVEZANE KNJIGE