Arsen, čovjek kao on

Arsen, čovjek kao on - Gall, Zlatko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gall, Zlatko
DIMENZIJA
11,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Arsen, čovjek kao on.pdf
ISBN
2458267614381

OPIS

Arsen, čovjek kao on “Čovjek kao on” portret je umjetničkog djela velikog Arsena Dedića u kojem se Zlatko Gall – glazbeni kritičar i višegodišnji Dedićev suputnik te autor brojnih bilješki za njegova diskografska izdanja – osvrće na cjelokupni Arsenov glazbeni opus. Naravno, nije izostavljena ni njegova poezija, glazba za kazalište, film i televiziju te opsežan opus pjesama za djecu. Uz Gallove osvrte na albume i najznačajnije koncerte, “Čovjek kao ja” nudi dubinski uvid u fenomen jedinstvenog pjevača, kantautora, glazbenika i pjesnika, niz biografskih podataka najuže vezanih uz Arsenov umjetnički opus te izvatke iz brojnih Dedićevih intervjua, autobiografskih tekstova te najrelevantnijih zapisa o svim segmentima njegova umjetničkog djelovanja.

-Ljudi me obično pitaju koliko mi je vremena potrebno da ovako nešto napišem, a rekao bih zapravo da pisanje nije bitno, nego koliko si godina u tome. Čovjek kao on portret je umjetničkog djela velikog Arsena Dedića u kojem se Zlatko Gall - glazbeni kritičar i višegodišnji Dedićev suputnik te autor brojnih bilješki za njegova diskografska izdanja - osvrće na cjelokupni Arsenov glazbeni opus. Naravno, nije izostavljena ni njegova poezija, glazba za kazalište, film i televiziju te opsežan opus pjesama za djecu. Uz Gallove osvrte na Arsenove albume i najznačajnije koncerte, 'Čovjek kao on' nudi dubinski uvid u 'fenomen' jedinstvenog pjevača, kantautora, glazbenika i pjesnika, niz biografskih podataka najuže vezanih uz Arsenov umjetnički opus te izvatke iz brojnih Dedićevih intervjua, autobiografskih tekstova te najrelevantnijih zapisa o svim segmentima njegova umjetničkog djelovanja. U Šibeniku je u utorak, 18.

Jakova bio je savršen ambijent za mnoge Šibenčanke i Šibenčane, goste i prijatelje koji su se okupili kako bi ponovno slušali o Arsenu. NO COPYRIGHT INTENDED!I do not own any part of this song!Bit Ces Uvijek Moja.mp3Covjek I Pas.mp3Covjek Kao Ja.mp3Kod Dvije Lipe.mp3Kuca Pored Mora.mp3Moderat... „Arsen - Čovjek kao on" pokušava vratiti moj davnašnji dug. Nažalost bez Arsena ali uz njegovu golemu pjesničku i diskografsku ostavštinu.

POVEZANE KNJIGE