Divlji labudovi

Divlji labudovi Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Divlji labudovi.pdf
ISBN
6924977737210

OPIS

Divlji labudovi Serija od 24 mini slikovnica koje će dijete rado sakupljati kao kolekciju. Praktičan format koji djeca lako drže u rukama. Bogate ilustracije i jednostavan, razumljiv tekst.

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Divlji labudovi je autobiografska pripovijest koja se proteže kroz živote triju generacija jedne kineske obitelji: od vremena carske Kine do Maove smrti. Baka Jung Chang bila je generalova konkubina koja je svoje jedino dijete vidjela tek tri puta u deset godina. Divlji Labudovi - The Wild Swans (Croatian - English).

Od te čovekoljubive namere ona ne odustaje ni onda kad je pakosnik i spletkaroš sa dvora proglašava ... Opis - DIVLJI LABUDOVI. Prevedena na dvadeset i pet jezika, prodana u sedam milijuna primjeraka širom svijeta, dobitnica mnogobrojnih književnih nagrada, jedanaestoplasirana na rang listi najboljih knjiga ovog stoljeća, Divlji labudovi Jung Chang u ediciji «Zlatko Crnković vam predstavlja», hrvatskim čitateljima ne može doći s boljim preporukama. Divlji labudovi je autobiografska pripovijest koja se proteže kroz živote triju generacija jedne kineske obitelji: od vremena carske Kine do Maove smrti.

POVEZANE KNJIGE