Čovjek od kestena

Čovjek od kestena - Sveistrup, Soren | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sveistrup, Soren
DIMENZIJA
9,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Čovjek od kestena.pdf
ISBN
7640022144954

OPIS

Čovjek od kestena AKO STE PRONAŠLI FIGURICU, NEMATE ŠANSE. ON DOLAZI PO VAS. Uz unakaženo tijelo svake od žena koju je odlučio smaknuti, ubojica ostavlja čovječuljka izrađenog od dvaju kestena i šibica. Istražitelji dolaze do zastrašujućeg otkrića – na svakoj od tih figurica nalazi se otisak prsta djevojčice za koju znaju da je lani oteta i ubijena. Puka slučajnost ili se psihopat poigrava s njima? I dok se trude razriješiti jezivu enigmu, policijski istražitelji ne mogu se dogovoriti što im je činiti. Gube se i sapliću. Vremena je malo, povjerenja još manje… Znaju samo da je stravična igra ovog ubojice daleko od gotove. I da… nitko više nije siguran.

Opis; Dodatne informacije; Recenzije (0) Opis. AKO STE PRONAŠLI FIGURICU, NEMATE ŠANSE.

Stanovnici su sada u strahu od nemilosrdnog ubice čiji je potpis ... O autoru romana Čovjek od kestena: Søren Sveistrup je međunarodno priznati scenarist danskog televizijskog fenomena 'The Killing' koji je osvojio razne međunarodne nagrade i prodan u više od stotinu zemalja. Sveistrup je magistrirao književnost i povijest na Sveučilištu u Kopenhagenu i studirao na Danskoj filmskoj školi. Uz unakaženo tijelo svake od žena koju je odlučio smaknuti, ubojica ostavlja čovječuljka izrađenog od dvaju kestena i šibica.

POVEZANE KNJIGE