Belini brodovi

Belini brodovi - Zubović, Sonja | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zubović, Sonja
DIMENZIJA
11,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Belini brodovi.pdf
ISBN
8044841270464

OPIS

Belini brodovi “Belini brodovi” čudesno je iscjeljujući i ohrabrujući roman o procesu tugovanja, potpori i ljubavi bližnjih i odrastanju u najtragičnijim okolnostima. Djevojku Izabelu, od milja zvanu Bela, život nije mazio. Odrasla je obasipana majčinom ljubavlju ne znajući ni ime ni lik svog oca. Od najranijeg djetinjstva s prozora svog stana u Rijeci gledala je prema pučini čekajući da imaginarni tata doplovi. Tragičnom igrom sudbine Belina majka umire od karcinoma pluća i Bela ostaje bez zadnjeg člana uže obitelji. Poštujući majčinu posljednju želju, ona se seli u Zagreb, kod svoje tete, gdje upisuje srednju školu i započinje novi život… “Belini brodovi” dinamična je priča iznenađujućih obrata uz brojna propitivanja odgovornosti i opraštanja pogrešaka sebi i drugima. Upoznaje li svog oca i polubrata i kako se sve uistinu dogodilo u njenu životu, kao odrasla žena Bela dekonstruira u nagrađivanom filmu. Unatoč teškom životu glavnog lika, roman “Belini brodovi” zrači optimizmom. Puna utjehe i tihe nade, Bela je primjer prebrođenih teških tragedija i dokaz da su porazi koje život servira samo zarezi, nikada točke.

Djevojku Izabelu, od milja zvanu Bela, život nije mazio. Odrasla je obasipana majčinom ljubavlju ne z Književnica, pjesnikinja, pokretačica kulturnih projekata Sonja Zubović u povodu izlaska njezinog najnovijeg romana "Belini brodovi" bila je gošća Kulturograma HKR-a .

Tome se jako veselim jer sam opet obradila jednu posebno važnu temu koja može pomoći u odrastanju mladih. Zbirka pjesama će nadam se doći na red za godinu dana.

POVEZANE KNJIGE