Clementoni igra Koliko je sati?

Clementoni igra Koliko je sati? Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Clementoni igra Koliko je sati?.pdf
ISBN
9367211253395

OPIS

“Koliko je sati?” odlična igra za zabavno učenje na sat. Djeca slažu pločice i igraju se s velikim satom koji dolazi u paketu, tako vježbajući povezivanje prikaza vremena u analognom i digitalnom obliku s različitim dnevnim aktivnostima. Na poleđini pločica mogu se pročitati opis aktivnosti i najispravniji način izgovaranja vremena. Paket sadrži: 14 pločica koje prikazuju vrijeme, 14 pločica koje prikazuju aktivnost, 1 veliki sat s dvije plastične ruke i podnožje, 1 upute s savjetima za pojedinačnu i grupnu igru. Dob: 5+ god.

Nađite koliko je sati na Havajima. Zlatna djeca: Učimo koliko je sati. Pobjednik je onaj tko prvi stigne do „cara" te sada on postaje novi "car".

Uz retro, drveni sat stiže čak 13 kartica koje s jedne strane prikazuju analogno vrijeme, dok s druge strane digitalno. Dodatnu zabavu krije i ploča po kojoj je moguće ... Koliko dugo psi spavaju kad su vrlo mladi? Odgovor je iznenađujuć: "Normalno je da štenad spava i do 20 sati dnevno", kaže dr.

POVEZANE KNJIGE