Nešto crveno pokraj ceste

Nešto crveno pokraj ceste - Tyler, Anne | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tyler, Anne
DIMENZIJA
10,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Nešto crveno pokraj ceste.pdf
ISBN
7598308359705

OPIS

Nešto crveno pokraj ceste Zastane li on ikada da bi razmislio o svom životu? O njegovu značenju, o svrsi? Smeta li mu pomisao da će idućih trideset ili četrdeset godina provesti na isti način? Nitko ne zna. A sasvim sigurno nitko ga nije ni pitao. Micah Mortimer muškarac je u ranim četrdesetima, muškarac koji se svojih rutina i pravila tvrdoglavo pridržava, neovisno o tome je li riječ o poslu, čišćenju stana ili odnosu s ljudima koji ga okružuju. No njegov svijet ozbiljno se uzdrma kad mu prijateljica – Micah smatra da nema smisla koristiti izraz djevojka u njihovim godinama – kaže da će se morati iseliti iz stana u kojem živi, a na vratima mu se pojavi mladić koji vjeruje da je Micah njegov otac. Vijesti su to koje bi mogle našem junaku ne samo uzdrmati nego i zauvijek promijeniti život. “Nešto crveno pokraj ceste” Anne Tyler sjajan je, iznimno hvaljen roman o pogrešnim pretpostavkama, drugim šansama i snazi veza koje ostvarujemo jedni s drugima. Roman jedne od ponajboljih američkih autorica našeg doba odmah nakon objavljivanja postao je bestseler te je uvršten u širi izbor nagrade Booker.

Uvjeti ... "Nešto crveno pokraj ceste" "Nešto crveno pokraj ceste" iznimno je hvaljeni roman Anne Tyler o pogrešnim pretpostavkama, drugim šansama i snazi osjećaja koje razvijamo prema drugima. Micah Mortimer mušakarac je u srednjim godinama koji se cijeli život pridržava jednakih pravila i rutina. Knjiga "Nešto crveno pokraj ceste" Anne Tyler novi je prijevod jedne od najuspješnijih autorica našeg doba i koja govori o pogrešnim pretpostavaka i drugim šansama.

Također, objavljena je i knjiga "Nešto crveno pokraj ceste" Anne Tyler, novi prijevod jedne od najboljih američkih autorica našeg doba koji potpisuje Dražen Čulić, najavljen kao sjajan, iznimno hvaljen roman o pogrešnim pretpostavkama i drugim šansama. Zatim Nešto crveno pokraj ceste Anne Tyler, novi prijevod jedne od najboljih američkih autorica našeg doba. Tu je i izuzetnih knjiga za djecu nagrađivanih, iznimno popularnih stranih autora od kojih izdvajamo slikovnicu Svi bismo trebali biti feministi nagrađivane nigerijske spisateljice Chimamande Ngozi Adichie u kojoj je autorica svoj ... Nešto crveno pokraj ceste Anne Tyler sjajan je, iznimno hvaljen roman o pogrešnim pretpostavkama, drugim šansama i snazi veza koje ostvarujemo jedni s drugima.

POVEZANE KNJIGE