Ispod površine

Ispod površine - Roberts, Nora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roberts, Nora
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Ispod površine.pdf
ISBN
2404499146403

OPIS

Ispod površine Moćna, potresna priča o obitelji iz pera jedne od omiljenih i najprodavanijih autorica svijeta. Zane Bigelow odrasta u prekrasnoj kući u gradiću u Sjevernoj Karolini. Sin je uspješnog kirurga, talentiran sportaš, omiljen u društvu, a njegova obitelj izvana se doima apsolutno savršeno. On i njegova mlađa sestra jedini su koji znaju pravu istinu, jedini koji znaju kako su njihovi životi daleko od bajke. Sve dok se jedne noći ne pojave pukotine na savršenoj fasadi, a obiteljske mračne tajne postanu poznate svima. Godinama kasnije Zane se želi vratiti u svoj rodni grad, odlučan iznova se povezati s gradom i ljudima koji mu, bez obzira na bolne uspomene, mnogo znače. Dok se privikava na kolotečinu, upoznaje Darby, mladu ženu koja bježi od vlastitih demona. Zajedno će jedno drugo morati naučiti što znači suočiti se s prošlošću i zauzeti se za one koje vole.

godine u Hrvatskoj, 1 od 10 osoba ima blage do umjerene simptome, a 1 od 100 osoba ima umjereno teške do teške depresivne simptome. "Ispod površine" je tako rijetko dojmljiv i zastrašujući film koji jezu ne stvara samo specijalnim efektima, nego i podsjećanjem da greške nikada ne prolaze nekažnjeno. Korisnicima koji su pozitivno ocijenili ovaj film sviđaju se i ovi filmovi .

Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica. Prijevod: Sanja Ščibajlo Ispod površine (2000).

POVEZANE KNJIGE