Akademija za znanstvenike

Akademija za znanstvenike - Martin, Steve | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martin, Steve
DIMENZIJA
9,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Akademija za znanstvenike.pdf
ISBN
6276722857686

OPIS

Akademija za znanstvenike Volite li izvoditi pokuse, testirati, izrađivati stvari i otkrivati? Ako je odgovor da, upišite se u Akademiju za znanstvenike. Uz učenje o poznatim znanstvenicima, zapisivat ćete vlastite otkucaje srca, računati svoju dob na Marsu, provoditi kemijske reakcije i još mnogo toga. Ispunjen aktivnostima, zagonetkama, igrama i naljepnicama, ovo je odličan priručnik za buduće biologe, znatiželjne kemičare i ljubitelje fizike. Tako, zgrabite zaštitne naočale, odjenite laboratorijski radni ogrtač i spremite se istraživati! Jezik izvornika: engleski Prijevod: Dušan Trbojević Dob: 8+

Naučit ćeš kako se upravlja svemirskom letjelicom i kako se svemirska letjelica spaja s Međunarodnom Svemirskom Postajom. U Akademiji za astronaute doznat ćeš kako uzgajati vlastitu hranu u svemiru, kako odraditi svemirsku šetnju, te kako izvršiti popravke na svemirskoj postaji ili letjelici. Predlagala sam vodstvu HAZU-a da se u toj zgradi napravi jedan moderan dom umirovljenika za znanstvenike i umjetnike", naglasila je Pavković.

Knjiga o strahu ... Akademija za znanstvenike - Steve Martin. Volite li izvoditi pokuse, testirati, izrađivati stvari i otkrivati? Ako je odgovor da, upišite se u Akademiju za znanstvenike.

POVEZANE KNJIGE