Konferencija ptica, TU

Konferencija ptica, TU - Riggs, Ransom | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Riggs, Ransom
DIMENZIJA
9,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Konferencija ptica, TU.pdf
ISBN
8392225906067

OPIS

Konferencija ptica, TU Peti roman o domu za čudnovatu djecu gospođice Peregrine NESTABILAN MIR. PROROČANSKO UPOZORENJE. KAOS U SRCU OLUJE. Zaronite u svijet gospođice Peregrine i čudnovate djece – nećete zažaliti! Jacobu je H. bio posljednji izvor informacija o tajnom životu njegova djeda Abea. Na samrti mu je dao zadatak da Noor Pradesh, novu čudnovatu, odvede operativki zvanoj V. Noor progone. O njoj govori drevno proročanstvo koje nagovještava nadolazeću apokalipsu. Spasiti Noor znači osigurati budućnost čudnovatima. Jacob je dobio samo nekoliko zbunjujućih naznaka na osnovi kojih se mora domisliti kako naći V., najzagonetniju i najmoćniju Abeovu suradnicu. No V. se skriva i ne želi da je itko nađe. Jacobu su za leđima neprijatelji… S engleskoga prevela Ana Josić. Iz recenzija “Ransom Riggs u punoj je snazi, a svoje će vjerne obožavatelje pustiti da iščekuju novi nastavak.” – NY Journal of Books “Jezovito, čudesno!” – People “Uzbudljiva priča u stilu Tima Burtona popraćena zagonetnim fotografijama.” – USA Today “U trenutku kad je sve na kocki Jacob i njegovi prijatelji zateći će se u divljem i čudnovatom svijetu Amerike.” – Tor.com “Popularnost serijala o gospođici Peregrine i čudnovatoj djeci nije precijenjena.” – Entertainment Weekly “Jezovito na najbolji način!” – The Guardian “Čitatelji koji traže novog Harryja Pottera poželjet će posjetiti dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu.” – CNN

Jip je pokušao objasniti Uli kako ga ne bi trebala promatrati svisoka jer je on proglašen predsjednikom Društva za zaštitu ptica. Na tu vijest Ula se grohotom nasmijala jer je sumnjala da je Jip sposoban za takav posao. Vokalizacija ptica uključuje kako oglašavanje tako i pesmu.Kolokvijalno, ptičje pesme su jako melodične čovekovom uhu.

WHW Akademija, Konferencija ptica 19/06/2020, 12.15h, Radio Student, Kulturizacija/urednica Franka Štrkalj Konferencija ptica magistarski je rad redateljice Nine Rajić Kranjac na Odsjeku za kazališnu i filmsku režiju Akademije za gledališče, radio, film in televizijo Sveučilišta u Ljubljani, nastao u koprodukciji Gledališča Glej i ljubljanske akademije.. Konferenciju ptica, tekst o sufijskom učitelju Simurgu i putovanju ptica, napisao je u 12.

POVEZANE KNJIGE