Akademija za astronaute

Akademija za astronaute - Martin, Steve | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martin, Steve
DIMENZIJA
7,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Akademija za astronaute.pdf
ISBN
7674837667189

OPIS

Akademija za astronaute Sanjaš li poletjeti u svemir i istraživati Mars? Ako je odgovor potvrdan, upiši se u Akademiju za astronaute kako bi naučio vještine koje posjeduju pravi astronauti. Otkrit ćeš kako astronauti lete svemirskim letjelicama, kako hodaju u svemiru i kako provode pokuse. Te zabavne aktivnosti uključuju i kako uzgajati vlastitu hranu u svemiru te kako odraditi svemirsku šetnju. Zato obuj svoje čizme za Mjesec i pripremi se za avanturu života! Jezik izvornika: engleski Prijevod: Filip Šterc Dob: 8+

Otkrit ćeš kako astronauti lete svemirskim letjelicama, kako hodaju u svemiru i kako provode pokuse. Te zabavne aktivnosti uključuju i Ako je odgovor potvrdan, upiši se u Akademiju za astronaute kako bi naučio vještine koje posjeduju pravi astronauti.

Knjiga pod nakladom Školska knjiga izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Akademija za astronaute - Sanjaš li poletjeti u svemir i istraživati Mars? Ako je odgovor potvrdan, upiši se u Akademiju za astronaute kako bi naučio vještine koje posjeduju pravi astronauti.

POVEZANE KNJIGE