Akademija za astronaute

Akademija za astronaute - Martin, Steve | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martin, Steve
DIMENZIJA
10,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Akademija za astronaute.pdf
ISBN
5472505515595

OPIS

Akademija za astronaute Sanjaš li poletjeti u svemir i istraživati Mars? Ako je odgovor potvrdan, upiši se u Akademiju za astronaute kako bi naučio vještine koje posjeduju pravi astronauti. Otkrit ćeš kako astronauti lete svemirskim letjelicama, kako hodaju u svemiru i kako provode pokuse. Te zabavne aktivnosti uključuju i kako uzgajati vlastitu hranu u svemiru te kako odraditi svemirsku šetnju. Zato obuj svoje čizme za Mjesec i pripremi se za avanturu života! Jezik izvornika: engleski Prijevod: Filip Šterc Dob: 8+

Pa smo tako u našem labu „skuhali" još jednu super radionicu za sve male ljubitelje Svemira, avantura, zvijezda i nebeskih prostranstava. Pogledajte M tech: Mogu li Crnogorci u astronaute? Kandidati za novu generaciju astronauta moraju biti fakultetski obrazovani, odnosno najmanje magistri, i imati tri godine iskustva u radu na području prirodnih ili računarskih nauka, medicine, mašinstva, matematike... Akademija za astronaute 89,00 kn . U košaricu Ian Graham.

Ako je odgovor potvrdan, upiši se u Akademiju za astronaute kako bi naučio vještine koje posjeduju pravi astronauti. Otkrit ćeš kako astronauti lete svemirskim ... Akademija za astronaute.

POVEZANE KNJIGE