Sedam

Sedam - Herenda, Frane | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herenda, Frane
DIMENZIJA
11,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Sedam.pdf
ISBN
9533756536029

OPIS

Sedam Nastavak hit-romana Soba 909. Nakon fatalne avanture s tajanstvenom djevojkom, mladi menadžer zaposlen u marketinškom odjelu velike tvrtke odlučio se na radikalan zaokret u svom životu. Sedam godina kasnije njegov život ipak se ne odvija kako je on zamišljao. Otac je dviju djevojčica koji proživljava bolan razvod, a snovi o položaju autsajdera koji uspijeva živjeti mimo korporativnog svijeta – nisu se ostvarili. Roman Sedam drugo je poglavlje priče o pojedincu koji pokušava naći svoje mjesto u suvremenom svijetu, priče o paradoksima i ucjenama koje taj svijet postavlja pred nas, ali i kompromisima na koje svatko od nas, prije ili kasnije, mora pristati.

Ali različita su istraživanja otkrila neke roditeljske strategije i osobine s kojima ćete vjerojatno imati veće šanse odgojiti dijete koje će kasnije u životu postati uspješno. 1. Jedna smjesa za sedam božićnih kolača (Foto: Nataša Pralica / blog Natašine slastice) Jeste li znali da možete napraviti tacnu punu kolača sa samo jednom smjesom? Nataša Pralica s bloga Natašine slastice podijelila je svoju omiljenu smjesu za pripremu kolača bez pečenja s kojom se može napraviti čak sedam različitih slastica. Preporuka za film..

Zrakoplov, Beechcraft King Air 350i, bio je na putu ... Kristijan Sindik, prvi čovjek Splitskog maratona, danas je istrčao i drugi od predviđenih sedam maratona u sedam dana, u sklopu humanitarne akcije za pomoć splitskoj dječjoj onkologiji.. Cilj drugog maratona bio je u Drašnicama, a od Ruskamena se trčalo kroz Biliće, Mimice, Marušiće, Pisak, Brela, Bašku Vodu, Promajnu, Bratuš, Makarsku, Tučepe i Podgoru. Novela "Sedam zvonara Majke Marije" je kraće književno djelo u kojem se radnja razvija oko jednog lika.

POVEZANE KNJIGE