Vuci

Vuci - Nehajev, Milutin Cihlar | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nehajev, Milutin Cihlar
DIMENZIJA
5,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Vuci.pdf
ISBN
2974830020382

OPIS

VuciMilutin Cihlar Nehajev u težnji da što potpunije doživi lik glavnog junaka Krste Frankopana i još nekolicine njih, kao i atmosferu vremena u kojem su živjeli i djelovali, prije pisanja romana obavio je posao najpedantnijeg povjesničara. Kako bi mogao što uvjerljivije razvijati komponente romana i oslikavati najčešće dramatske pojedinosti iz Krstina života koristio je različite izvore i mnoge dokumente te na kraju ostvario sintezu povijesne istine i životnosti fabule.

Vežbaj, zlato moje! Ne treba samo hodati, nego treba trčati, skakati, raditi na spravama, štrikovima, gore-dole, ma sve - nabraja. Kad ujutru ustane, odmah vežba u sebi mrskom krevetu, izmasira se, posebno tabane i ruke.

SKU: nw0009 Kategorije: ... Lektira Vuci Milutin Cihlar Nehajev kratak sadržaj prepričano. Zbog prijetnje Turaka, Venecija je pristala sklopiti savez.

POVEZANE KNJIGE