Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD

Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD - Šarić-Peša, Gordana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šarić-Peša, Gordana
DIMENZIJA
7,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD.pdf
ISBN
9736664775849

OPIS

Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD Zadarska županija, priručnik za nastavu prirode i društva namijenjen je učenicima i učiteljima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Kao što je vidljivo iz samog naziva, priručnik se prije svega bavi tematikom Zadarske županije, nastavnim sadržajima koji se počinju učiti u trećem razredu osnovne škole. Sadržaji obuhvaćeni ovim priručnikom namijenjeni su učenicima ostalih razreda osnovne škole u svrhu ponavljanja i proširivanja znanja o zavičajnim krajevima naše domovine. Mnogobrojne fotografije trebale bi priručnik učiniti djeci privlačnijim, a učiteljima pomoći u organzaciji terenske nastave i izleta. Tekstualni dijelovi svedeni su na bitnosti primjerene dobi učenika i relativno malom broju sati prirode i društva namijenjenih zavičajnim sadržajima. Zemljovidi su izravno vezani uz pojedine geografske sadržaje, stoga su jednostavni i lako razumljivi, a istodobno zadovoljavaju kartografske zakonitosti. Priručnik je svojevrstan vodič kroz našu županiju i kao takav može poslužiti kao pomoć svakom tko želi upoznati ovaj kraj.

Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle ... Može dobiti dvije godine zatvora za to. Za: Zadarska županija, Zadar Temeljem Zakona o pravu na pristup informacija molim da mi se dostavi informacija: molimo vas da nam dostavite: - pla...

Rekordan broj novozaraženih u Zadarskoj županiji, ... Zadarska županija predstavila projekt tunela do otoka: Tunel do Ugljana koštao bi oko 150 milijuna eura PRVI tunel trebao bi povezati Gaženicu i otok Ugljan, a autor idejnog rješenja, splitski arhitekt Boženko Jelić najavio je da bi se u taj projekt moglo krenuti u realizaciju kroz nekoliko godina. Oznaka: Zadarska županija. 24.

POVEZANE KNJIGE