Jura i upute za odrastanje

Jura i upute za odrastanje - Simić, Roman | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simić, Roman
DIMENZIJA
7,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Jura i upute za odrastanje.pdf
ISBN
3276477085342

OPIS

Jura i upute za odrastanje U ovom je nastavku nagrađivanog serijala o Juri – JURA I UPUTE ZA ODRASTANJE – Romana Simića i Manuela Šumberca, Jura otišao na more baki i djedu gdje upoznaje svoje rodice – crvenokose blizanke Mariju i Anu. One ga strahovito zbunjuju svojim ponašanjem i nevjerojatnim znanjem pa im je Jura odlučio postaviti pitanje na koje neće znati odgovor: Kako se postaje velik i odrastao? No one i to znaju! Ali kad su se njih troje našli u opasnosti, Jura je odlučio preuzeti stvar u svoje ruke, biti hrabar i odrastao. Koja je to pustolovina bila! O ilustratorici: Manuel Šumberac rođen je 1988. godine u Puli. Magistrirao je animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Bavi se animacijom i ilustracijom animiranih filmova, glazbenih spotova, knjiga za djecu i korica knjiga. Za svoj je rad dobio brojne nagrade.

Cijena: 89,00 kn: Dodaj u košaricu . Kako se postaje velik? I kako se sam samcat radi sve ono što rade oni što više nisu baš mladi? Svi stariji od devet, možda čak i od deset, starci koji u rujnu, na primjer, pune groznih dvadeset!? Oni što im pod nosom rastu ogavne crne dlake, oni za koje baka kaže da u ... JURA profesionalni aparati za kavu: slike, svojstva, dodatna oprema, proizvodi za održavanje i specifikacije Jura i upute za odrastanje Akcija, Profil, Za djecu i mlade.

09.11.2020 u 15:34 ... SLIKO-PREPORUKA - JURA I UPUTE ZA ODRASTANJE: KAKO SE POSTAJE VELIK. U ovoj novoj slikovnici punoj zagonetki i rješavanju životnih pitanja tijekom odrastanja pročitajte kako je Jura iskoristio ljeto da sa svojim rodicama Marijom i Anom nađe odgovore na važna životna pitanja. Jura i upute za odrastanje Roman Simić, Manuel Šumberac.

POVEZANE KNJIGE