Pjesme mudre sove i svrake naopake

Pjesme mudre sove i svrake naopake - Bilopavlović, Tito | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bilopavlović, Tito
DIMENZIJA
10,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Pjesme mudre sove i svrake naopake.pdf
ISBN
4428858839773

OPIS

Pjesme mudre sove i svrake naopakeZbirka je koncipirana kao pjesnički dijalog, pjesnička nadmetanja mudre sove i svrake naopake tijekom četiriju godišnjih doba. Ptice stihovima komentiraju i bilježe sve prirodne mijene i važnije datume u godini. Suprostavljajući u stihovima dva različita ptičja karaktera, pjesnik će raspjevanim slobodnim stihom, razigranim ritmom i neusiljenom, najčešće humornom rimom djecu nenametljivo uvesti u njima primjeren svijet pjesništva, a modernom strukturom pjesme, jezičnim bogatstvom i živahnim izričajem, bez pedagoškog diktata, uvest će mlade čitatelje u društvo zrelije i zahtjevnije čitateljske publike.

David Solomons: Moja profa tjelesnog izvanzemaljka 6. Andy Griffiths: Kućica na stablu od 26 katova 7.

Ptice stihovima komentiraju i bilježe sve prirodne mijene i važnije datume u godini. Suprostavljajući u stihovima dva različita ptičja karaktera, pjesnik će raspjevanim slobodnim stihom, razigranim ritmom i ... Zbirka je koncipirana kao pjesnički dijalog, pjesnička nadmetanja mudre sove i svrake naopake tijekom četiriju godišnjih doba.

POVEZANE KNJIGE