IGR CLEMENTONI KOCKE 12 CARS 3

IGR CLEMENTONI KOCKE 12 CARS 3 Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,44 MB
NAZIV DATOTEKE
IGR CLEMENTONI KOCKE 12 CARS 3.pdf
ISBN
5604849535857

OPIS

Puzzle kocke u praktičnom plastičnom kovčežiću poznata su dječja igračka koja je mnogim klincima, a da to nisu ni znali, poslužila za vježbanje koncentracije, zapažanja i povezivanja i još uvijek je jednako popularna kao prije puno godina!Kocke slagalice Cars slažu se u 6 različitih slika na kojima su motivi automobila iz istoimenog Disneyevog animiranog crtića. Ponesite kovčežić s kockama na putovanje ili izlet i osigurali ste svom mališanu ukupno 6 različitih Disney Cars slagalica za igru!Karakteristike:Clementoni kocke slagalice motiv: Disney Cars 12 komada 6 konačnih slika plastična kutija s ručkomDimenzije kocke: 4 x 4 x 4 cm Dimenzije kutije: 18 x 17 x 5 cm Dob: 3+

36,90 kn. Kocke za slaganje Cars. Puzzle kocke u praktičnom plastičnom kovčežiću poznata su dječja igračka koja je mnogim klincima, a da to nisu ni znali, poslužila za vježbanje koncentracije, zapažanja i povezivanja i još uvijek je jednako popularna kao prije puno godina!.

12,90 € Drvene puzzle umetaljke 40 x 30 cm ... Kocke puzzle 12 pcs Cars 4+ Clementoni Cars 3 Travel Quiz.

POVEZANE KNJIGE