Protiv plime

Protiv plime - Camden, Elizabeth | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Camden, Elizabeth
DIMENZIJA
4,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Protiv plime.pdf
ISBN
9360826979238

OPIS

Protiv plime Lydia Pallas od malena se pitala što je u budućnosti čeka. Tijekom vremena izgradila je svoj mali savršeni svijet. Za nju je savršeni život, život stabilnosti i sigurnosti, bio život po strogim pravilima, lišen bilo kakvih iznenađenja i promjena, kaosa ili nereda. Jako je voljela svoj stančić čiji su prozori gledali na užurbanu bostonsku luku, a njezina nadarenost za jezike omogućila joj je siguran i miran posao prevoditeljice u ratnoj mornarici. Upravo je dar za prevođenje dovodi u kontakt s Alexanderom Banebridgeom, muškarcem koji ju je istodobno i privlačio i odbijao. Kada je Bane angažirao Lydiju da prevede naizgled posve bezazlenu zbirku dokumenata iz Europe, na što je istoga časa pristala, nije ni slutila u kakvoj će se bezizlaznoj situaciji uskoro naći. Otkriva da je Baneova misija zaustaviti trgovinu opijumom koju vode neki od najopasnijih krijumčara na Istočnoj obali, a uskoro saznaje i da su mu motivi za to vjera i vlastita prošlost. U svemu tome Bane strogo bdije nad tim da Lydia nema nikakve veze s tajnim kriminalnim svijetom. Ipak, kada kriminalci preuzmu kontrolu, upravo će Lydia biti ta na koju će jedino moći računati. U opasnoj igri koja se uskoro pretvara u borbu na život i na smrt hoće li se Lydia i Bane uspjeti oprijeti nadirućoj plimi ili će ih ona zauvijek progutati? KADA SE SVE IZVANA I IZNUTRA UROTI PROTIV NJIH, MOŽE LI NJIHOVA LJUBAV PREŽIVJETI?

Opuštajuće. Oplemenjujuće." objavljuje brojne književne uspješnice inspirativne literature, bogatiji je sada za još jedan naslov: višestruko nagrađivani roman "Protiv plime" poznate autorice Elizabeth Camden. Protiv plime Tekstualna građa, tiskana .

Zbog zalijevanja nekvalitetnom slanom vodom, prinosi poljoprivrednih kultura u dolini Neretve znatno su manji. Osim što slana voda umanjuje urod, sol dugoročno ostaje u tlu pa dolazimo do situacije u kojoj bi neretvanska dolina ... Lydia Pallas od malena se pitala što je u budućnosti čeka.

POVEZANE KNJIGE