Hotel za mrtve

Hotel za mrtve - Derkač, Lana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Derkač, Lana
DIMENZIJA
4,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Hotel za mrtve.pdf
ISBN
4789062624446

OPIS

Prepuna željeimogućnosti da začudi, ovo je pjesnikinja koja uporno razbija klišeje, frazeme – koja razmišlja i koja svoj svijet usitnjava, do najmanjih i najbizarnijih banalnih sastojaka. Ona u tome svemu očituje i volju da poezijom nešto promijeni, iako nije sigurna da je ikakva promjena moguća. U ovoj poezijiima i suosjećanja, primjerice, prema izbjeglicama, ali čak i u tim angažiranijim pjesmama preteže svijest koja se kreće u stalnoj blizini stvarnog, praktičnog života, ali i bježi od njega u visine nekontrolirane maštovitosti.Gusta masa poezije Lane Derkač dolazi iz tla, iz uzemljenosti autorskog glasa, koji ipak ima poriv za letom, u kojem se brišu granice između stvari, bića i pojava.Irena Matijašević

Ona u tome svemu očituje i volju da poezijom nešto promijeni, iako nije sigurna da je ... Kibbutz Hotel offers a great location, just a 5-minute drive from the Dead Sea. Free private parking is possible on site.

Noć muzeja na temu 'Zadaće muzeja u uvjetima kriza' održat će se u petak, 29. siječnja, veći dio u digitalnom okruženju, a dio i na otvorenom, ondje gdje će to biti moguće u skladu s epidemiološkim mjerama.

POVEZANE KNJIGE