Oyoo – Rođen na cesti

Oyoo – Rođen na cesti - Meandžija, B. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meandžija, B.
DIMENZIJA
9,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Oyoo – Rođen na cesti.pdf
ISBN
8667347409491

OPIS

Oyoo – Rođen na cestiOvo nije priča samo o ptici, nego i o čovjeku. Književni teoretičari bi rekli antropomorfna. Priča s dva sloja. U prvom sloju mogu se od radosti ozariti dječje oči i zaigrati srce nad učinjenim dobrim djelom, ohrabriti se poneseno uspjehom jedne duge i uporne borbe za život i oplemeniti nad izvanrednim ljudskim činom. A u drugom sloju misao može čitatelja nositi daleko, i još puno dalje. U dvije riječi, rekli bismo – ozbiljna priča, kakvoj svjedočimo gotovo svakoga dana, ali ne baš često s istim završetkom. Priča je to o sudbini ljudi još nedoraslih krila, čije je rodno gnijezdo razorila pohlepa, sržba, bijes, gnjev i tko zna kakvi još iskazi zloće.

MARC zapis - ID: 98291 ... Oyoo - rođen na cesti / Marija Meandžija, Bojana Meandžija ; ilustrirala Ivana Guljašević Kuman Oyoo - rođen na cesti Marija i Bojana Meandžija, Oyoo - rođen na cesti 96,00 kn 148 14.208,00 kn Tito Bilopavlović: Pjesme mudre sove i svrake naopake 96,00 kn 148 14.208,00 kn Borben Vladović: Tijesto tjeskobe 80,00 kn 148 11.840,00 kn Na današnji dan samo voli. Ne daj nikome da želje ti kvari… Sretan rođendan i neka ti se ispune sve lijepe stvari.

Gradska knjižnica "Ivan Goran Kovačić" Karlovac narodna je knjižnica koja... Oyoo - Rođen na cesti. Meandžija, B.; Meandžija, M.

POVEZANE KNJIGE