Čvorovi prijepora, jezici i znakovi tradicije

Čvorovi prijepora, jezici i znakovi tradicije - Czerwinski, Maciej | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Czerwinski, Maciej
DIMENZIJA
11,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Čvorovi prijepora, jezici i znakovi tradicije.pdf
ISBN
2832841914034

OPIS

Čvorovi prijepora, jezici i znakovi tradicijeNa tragu svojih teorijskih i istraživačkih polazišta autor izlaže niz u literaturi i povijesnome gradivu utemeljenih i originalnih interpretacija. Svjež metodološki pristup i zanimljivi uvidi u raznolike aspekte hrvatske baštine i kulture ovu knjigu poljskoga znanstvenika čine poticajnom ne samo za domaću kroatistiku nego i za čitavu mrežu povijesnih i teorijskih disclipina. Čvorovi prijepora, jezici i znakovi tradicije nije pisana strogom književnopovijesnom metodologijom , već je izvorna esejistička analiza koja se temelji na opsežnoj literaturi i promišljanju problema.

... * Znakovi i oznake za mjerne jedinice i druge pojmove uče se iz priručnika pojedinih struka.

Na tragu svojih teorijskih i istraživačkih polazišta autor izlaže niz u literaturi i povijesnome gradivu utemeljenih i originalnih interpretacija. Svjež metodološki pristup i zanimljivi uvidi u raznolike aspekte hrvatske baštine i kulture ovu knjigu poljskoga znanstvenika ... Zagreb : Alfa, 2020.

POVEZANE KNJIGE