Krilata priča

Krilata priča - Lice, Stjepan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lice, Stjepan
DIMENZIJA
7,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Krilata priča.pdf
ISBN
8294788904777

OPIS

Krilata pričaOvo je priča o Nataliji, posve osobitoj djevojčici – ili djevojci – koja se, ni kada je neprihvaćena, ne zatvara u sebe. Nju ni njezino zbunjujuće iskustvo ne obeshrabruje da, s povjerenjem u dobrotu, živi svoju obdarenost. Uz podršku naoko nevažnih ljudi otkriva da čovjek ljepotu života prepoznaje po onome čemu posvećuje pozornost svoga srca i što životu dodaje. Ova je prča možda san, ali postoje snovi koji imaju snage na dobar način promijeniti

Fairytale: A True Story . Zemlja: Velika Britanija.

13 Kako izgleda dan jedne moderne obitelji i kako bi se neki njeni problemi mogli riješiti opisuje Andrijana Ćavar u kratkom igrokazu sastavljenom za Dan kruha. U Čitaonici za velike i male predstavljene su Krilata priča čiji je autor Stjepan Lice te Oscar i dama u ružičastom autora Erica Emmanuela Schmittta. Njima priča što ga je dovelo do ove situacije, ali i proriče što će se dogoditi u budućnosti.

POVEZANE KNJIGE