Zemljani znakovi

Zemljani znakovi - Baloh, Karin | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baloh, Karin
DIMENZIJA
3,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Zemljani znakovi.pdf
ISBN
1381781060804

OPIS

Zemljani znakovi Govorimo o stijenama. Najstabilniji, dosljedni i ponekad najviše kruti od svih znakova (Bik, Djevica i Jarac). Jednom kad se odluče oni su poput stijena koje se ne mogu pomaknuti bez velikih napora. Praktični, strpljivi, razumni i uporni su ovi znakovi. Ako želite biti sigurni da će projekt biti završen i da će biti ispravno završen tada potražite zemljani znak. Oni će se držati uz njega sve do samog kraja. Nisu baš za spontanost i fleksibilnost (to ostavljamo za zračne znakove). Nisu osjetljivi kao vodeni znakovi no zemljani znakovi su ipak svjesni potreba i često žele služiti drugima. Oni ne pate za pozornošću. Ako nešto može biti učinjeno, zemljani znakovi će to učiniti bez potrebe za priznanjem.

Zemljani znakovi mogu postati materijalisti ili previše popustljivi zajedno. U kineskom zodijaku smjenjuju se pozitivni i negativni znakovi. Pozitivni yang muški znakovi su Štakor, Tigar, Zmaj, Konj, Majmun i Pas, a negativni, yin ženski su Bivol, Zec, Zmija, Koza, Pijetao i Vepar. Zemljani znakovi češće od drugih depresiju osjećaju na razini tijela - kao velik umor, tromost i sporost.

Ponekad mogu biti vrlo tvrdoglavi. Zemljani znakovi: Veza s Bikom, Djevicom i Jarcem može funkcionirati, ali treba paziti da ne zaglave u kolotečini ili ne zaguše jedni druge depresijom. Zračni znakovi trebaju nagomilanu mentalnu energiju kanalizirati kroz pisanje dnevnika ili snimanje bloga, a bitno je i da posebno obrate pažnju na to što čitaju, slušaju i izgovaraju.

POVEZANE KNJIGE