Zemljani znakovi

Zemljani znakovi - Baloh, Karin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baloh, Karin
DIMENZIJA
9,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Zemljani znakovi.pdf
ISBN
5948735595679

OPIS

Zemljani znakovi Govorimo o stijenama. Najstabilniji, dosljedni i ponekad najviše kruti od svih znakova (Bik, Djevica i Jarac). Jednom kad se odluče oni su poput stijena koje se ne mogu pomaknuti bez velikih napora. Praktični, strpljivi, razumni i uporni su ovi znakovi. Ako želite biti sigurni da će projekt biti završen i da će biti ispravno završen tada potražite zemljani znak. Oni će se držati uz njega sve do samog kraja. Nisu baš za spontanost i fleksibilnost (to ostavljamo za zračne znakove). Nisu osjetljivi kao vodeni znakovi no zemljani znakovi su ipak svjesni potreba i često žele služiti drugima. Oni ne pate za pozornošću. Ako nešto može biti učinjeno, zemljani znakovi će to učiniti bez potrebe za priznanjem.

Nisu skloni riziku, ne zabavlja ih natjecanje s drugima, a nisu skloni ni velikim ... Zemljani znakovi: Veza s Bikom, Devicom i Jarcem može funkcionisati, ali treba paziti da ne zaglave u kolotečini ili ne zaguše jedni druge depresijom. Vodeni znakovi: Rak, Škorpija i Ribe mogu dodati emocionalnu povezanost koja je potrebna za ravnotežu odnosa, ali Škorpijini stavovi mogu doneti sukobe - upozorava Rose. Zemljani znakovi - Bik, Djevica, Jarac.

Ova karakteristika Biku, Djevici i Jarcu itekako pomaže kad je pitanju plan mršavljenja. Horoskopski znakovi kojima upravlja Vodeni element su kreativni i intuitivni. Ukoliko ste Rak, Škorpion ili Riba, onda tražite partnera koji će znati cijeniti umjetnost.

POVEZANE KNJIGE